CeeLo Green en Aloe Blacc naar Feest In Het Park

De Fi:hP motor draait op volle toeren. Na de release van een eerste reeks namen, serveert de festivalorganisatie al meteen een nieuwe lading met daarin klinkende namen zoals CeeLo Green, Aloe Blacc, Mike Skinner en Mintzkov.

Met grote trots kondigt Fi:hP de komst van CeeLo Green aan. Deze grote ‘soulman’ heeft ieders hart weten te veroveren met de wereld hit ‘Fuck You’, dat maar lieft meer dan 73 miljoen keer is bekeken op Youtube. En dat is lang niet alles! Want ook die andere klepper in het genre, Aloe Blacc, verantwoordelijk voor de fantastische hits ‘I need a dollar’, ‘I’m the man en ‘Wake me up’ (met Avicii), zakt af naar de Oudenaardse Donkvijvers.

Liefhebbers van de betere elektronische muziek zullen maar wat blij zijn met de komst van Booka Shade en Dr.Lektroluv visual set. Mike Skinner van de Britse Hiphop-band The Streets komt een stevige DJ-set geven, en met de Jamaicaanse Tanya Stephens heeft Fi:hP al zijn derde dancehall/reggae artiest te pakken.

Maar er is ook plaats voor talent van eigen bodem. Door de komst van Flip Kowlier, Mintzkov en Altrego, de funky band van Jasper Erkens, wordt de affiche alleen maar mooier.

Feest in het Park vindt van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde. Eerder werden o.a. Macy Gray, Collie Buddz en Intergalactic Lovers reeds bevestigd. Alle info: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − vijftien =