Pukkelpop verstevigt affiche

Over exact twintig weken openen de poorten van Pukkelpop opnieuw en kan het driedaagse muziekfeest weer losbarsten. Om de honger nog wat aan te wakkeren presenteert het festival vandaag een tweede lading stevige namen.

De affiche wordt op donderdag 14 augustus aangevuld door Forest Swords, Fritz Kalkbrenner, Gogol Bordello, Gorgon City, The Hell, The Kooks, Lagwagon, Marmozets, Perfect Pussy, Slowdive, St. Lucia, Temples en Vance Joy. Een dag later spelen Anti-Flag, Icona Pop, Lucius, Other Lives, Rustie, Sharon Van Etten, Thurston Moore, The War On Drugs en Wild Beasts ten dans. Darkside, Dave Hause, Deaf Havana, Fink, Jonathan Wilson, The Neighbourhood, Pendulum DJ Set & Verse, St. Vincent en You Me At Six vullen het zaterdagprogramma van 16 augustus verder aan.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit met o.a. Editors, Queens Of The Stone Age, The National, Outkast, Portishead, Anna Calvi, Die Antwoord, First Aid Kit, John Newman en talrijke andere artiesten. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 9 =