Papa Roach exclusief naar Masters@Rock

Naast de eerder bekend gemaakte toppers Airbourne, Iced Earth, Kamelot, Agnostic Front en Biohazard geven de organisatoren van Masters@Rock met grote trots de headliner voor de vrijdag mee. Papa Roach vervolledigt de affiche en komt op vrijdag 29 augustus exclusief naar Torhout.

Papa Roach, de band rond boegbeeld en zanger Jacoby Shaddix, begon als een nu-metal band. In 2000 braken ze echt door met hun monsterhit ‘Last Resort’ van het al even succesvolle album ‘Infest’. Nadien evolueerden ze in de richting van de alternatieve rock/metal. In de jongste jaren laat Papa Roach dan weer een sneller en harder geluid horen en met succes. De opeenvolgende koerswijzigingen zorgen voor een gevarieerd oeuvre en dat houdt het interessant. Zowel metal, punk, hardcore als rap passeren de revue. Op Torhoutse bodem en als afsluiter op vrijdag beloven ze alvast een feestje voor het publiek.

Naast Papa Roach komt op vrijdag nog de gekende punkband The Exploited. Ook de Nederlandse hardcorebands All For Nothing en Born From Pain en de melodische punk-hardcore band The Ignored behoren tot de laatste lichting namen.

Masters@Rock vindt plaats op 29 en 30 augustus in Torhout. Info en tickets: www.mastersatrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 − een =