Esperanzah bevestigt o.a. Ayo en Alborosie

Op 1, 2 en 3 augustus verwelkomt de abdij van Floreffe opnieuw duizenden festivalgangers voor het zonnige Esperanzah! festival. Een hoopvol driedaags feest met tientallen concerten, straatartiesten, filmvertoningen, een plek voor de kinderen en een dorp gewijd aan initiatieven die verandering kunnen brengen in het leven van vele mensen… Een uniek universum waaruit blijkt dat een andere wereld mogelijk is. Intussen bevestigt het festival zijn eerste acts.

De sensuele en sprankelende Ayo bracht vorig jaar in oktober haar vierde album ‘Ticket to the world’ uit. Met haar aanstekelijk enthousiasme en prachtige mix van soul, folk reggae en rap zal de schoonheid Esperanzah! onderdompelen in een onvergetelijke sfeer. Daarnaast bevestigt ook het jonge Franse collectief Fauve zijn komst. De band komt naar Floreffe met hun niet onbesproken album ‘Spoken words’ onder de arm. Alborosie, de Siciliaanse rastaman en multi-instrumentalist komt helemaal uit Jamaica om Floreffe in vuur en vlam te zetten. Feest verzekerd!

Info en tickets: www.esperanzah.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + zeven =