Masters@Rock pakt uit met Airbourne, Biohazard en Iced Earth

Masters@Rock kondigt vandaag de eerste acht namen aan voor de vijfde editie van het festival. Meer dan 10 bands zakken exclusief af naar Torhout. Onder meer Airbourne, Iced Earth, Agnostic Front en Biohazard komen alvast naar deze jubileumeditie.

Met Agnostic Front (usa), Biohazard (usa), Evergreen terrace (usa) en Black tartan clan (b) geeft Masters@Rock alvast de eerste vier van de negen bands op vrijdag mee. Op zaterdag komen Airbourne (usa), Iced Earth (usa), Kamelot (usa) en Hacktivist (uk) exclusief naar België voor een concert op Masters@Rock, nog 6 andere bands zullen deze bands vervoegen waaronder de al eerder vrijgegeven Belgische band Death Enter My Ocean.

De capaciteit van de camping zal dit jaar meer dan verdubbelen en plaats bieden aan om en bij de 1500 festivalbezoekers. De festivalorganisatie wil, in samenwerking en ten voordele van een plaatselijke vereniging, rond de camping op vrijdag een tent opslaan waar festivalgangers nog verder iets kunnen nuttigen in een muzikale omgeving.

Masters@Rock vindt plaats op 29 en 30 augustus. Tickets zijn vanaf volgende week beschikbaar. Alle info: www.mastersatrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 2 =