Acteur Paul Walker sterft in auto-ongeluk

Acteur Paul Walker, vooral bekend van zijn rol als agent Brian O’Connor in de Fast & Furious-reeks, is op zaterdagnamiddag om het leven gekomen in een auto-ongeluk. Hij werd slechts 40 jaar oud.

De entourage van Walker bevestigt dat hij de passagier was in de auto van een vriend, onderweg naar een liefdadigheidsactie ten voordele van Reach Out Worldwide (een organisatie die eerste hulp biedt bij natuurrampen). Volgens de politie zou “snelheid een factor” zijn geweest.

Walker brak door in 2001 met de eerste Fast & Furious-film en bleef daarna een vast gezicht in de franchise. Op het moment van zijn dood werd er gewerkt aan het zevende deel in de reeks, en staan er nog drie andere films met hem klaar om uitgebracht te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + tien =