The Offspring, NOFX en The Hives naar Groezrock

In al zijn enthousiasme heeft de organisatie achter het Groezrock festival in Meerhout vroeger dan eerder aangekondigd zijn eerste namen bekend gemaakt. Helemaal bovenaan het lijstje namen staan alvast The Offspring, NOFX en The Hives.

Groezrock opent in 2014 zijn deuren voor het grote publiek op 2 en 3 mei. Tot dan is het nog even wachten, maar de eerste lichting namen doet alvast het beste vermoeden. Grote namen als The Offspring, NOFX en The Hives worden afgewisseld met jong(er) talent van eigen bodem en ver daarbuiten. Zo zakt ook het Australische Bodyjar af naar Meerhout en mag ook Astpai uit Oostenrijk zijn beste beentje voorzetten.

Intussen is de organisatie de tel kwijt, maar ook Alkaline Trio en H20 geven dit jaar opnieuw present. Verder zijn ze in de Kempen ook opgetogen over de komst van Boysetsfire en The Menzingers, alsook Screeching Weasel en Modern Life Is War. Vullen de eerste lichting namen verder aan: Snuff, Norma Jean, Doomriders, La Dispute en Funeral Dress. Groezrock heeft in de komende weken nog meer dan 50 namen aan te kondigen. Oi!

De ticketverkoop gaat van start op 15 november. Alle info: www.groezrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 5 =