Affiche Autumn Falls compleet

De dagen worden korter, de bladeren dwarrelen van de bomen en de temperatuur begint gevoelig te dalen. Dit kan maar één ding betekenen: Autumn Falls nadert met rasse schreden en dus acht de festivalorganisatie de tijd rijp om de resterende namen en bijgevolg ook het hele programma bekend te maken.

Autumn Falls strijkt dit jaar voor de vierde keer neer in de Brusselse clubs. Naar goede gewoonte zullen talloze verschillende artiesten het beste van zichzelf geven in de vele prachtige concertzalen en clubs die onze hoofdstad rijk is. Het indoor stadsfestival zal zich dit jaar overigens niet beperken tot één week, maar zal zich uitstrekken over een langere periode, van eind november tot de eerste week van december. Het oogmerk blijft een kwaliteitsvolle programmatie waarin zowel vaste waarden als spannende ontdekkingen hun plaats vinden.

Achter Autumn Falls zit een samenwerking tussen Toutpartout, de deelnemende Brusselse concertzalen (waaronder dit jaar Botanique, AB, Koninklijk Circus, Beursschouwburg, Maison des Musiques, Vk*, Atelier 210, DNA, Madame Moustache, Klein Mercelis Theater en Salle Rogier) en lokale concertorganisaties Buzz On Your Lips, KultuurKaffee en Heartbreaktunes.

Alle acts voor deze editie op een rijtje. En om het u gemakkelijk te maken, doen we dat in alfabetische volgorde:

‘Ghost’ by Abattoir Fermé, ‘Ocean Songs’ by Dirty Three, Alpha 2.1, Baths, Blouse, Bosco Delrey, Califone, Catholic Spray, Chantal Acda, Cheap Time, Crystal Stilts, DAAU, Daughn Gibson, Deer, Eaux, Electric Electric, Emily Wells, Esmerine, Excuseexcuse, Girls Against Boys, JC Satàn, Joiejoiejoie, Jonathan Toubin, Joy As A Toy, Kurt Vile & The Violators, Madensuyu, Mambo, Mountain Bike, Nasty Bartender, Night Beats, Pauwel De Meyer, Pick A Piper, Raketkanon, Robbing Millions, Scott Matthew, Scout Niblett, Senser, Soldier’s Heart, Tache, Teho Teardo & Blixa Bargeld, Terakaft, The Bell Game, The Cosmic Dead, The Feather, The Feeling Of Love, The Wytches, Tony Dekker, Tugrul & Hasan, Ty Segall, White Fence, Wooden Shjips, Yellowstraps.

Dit jaar belooft opnieuw een topeditie te worden; de show van Madensuyu in de AB is uitverkocht en ook de combi-tickets voor het festival zijn zo goed als allemaal de deur uit. Wie er nog snel bij is kan echter nog een combi-ticket bemachtigen! Deze geven toegang tot alle optredens voor slechts €50. Alle info: www.autumnfalls.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 4 =