Intergalactic Lovers met nieuwe plaat in AB

De sabbatperiode voor Intergalactic Lovers zit er (bijna) op. Het voorbije jaar werkte de band in Toscane aan de opvolger van het succesvolle Greetings & Salutations. Die wordt volgend jaar op 22 februari voorgesteld in de AB.

Na het succes in 2011 dankzij de hits “Delay” en “She Wolf” was het een tijdje stil rond het Aalsterse viertal, in België althans. Want hoewel ze afgelopen zomer de festivals aan zich lieten voorbij gaan, speelden Intergalactic Lovers een handvol shows in Duitsland en mochten ze ook optreden op het befaamde showcasefestival SXSW in Texas. Aangezien hun tweede plaat volgend jaar verschijnt, zullen er snel opnieuw meer optredens op Belgische bodem volgen. Tickets voor de show in de AB, twee jaar nadat ze de zaal al eens uitverkochten, kunnen al besteld worden op de website van de AB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 5 =