Eurosonic geeft eerste reeks namen prijs

Eurosonic Noorderslag kondigt de eerste namen aan voor de 28ste editie van Europa’s belangrijkste muziekconferentie en showcasefestival. Van Belgische makelij spelen Coely en Vismets ten dans naast andere interessante namen zoals het Ijslandse The Vintage Caravan, de Nederlanders van Mister and Mississippi, Bondax uit het Verenigd Koninkrijk en de Zweden Jenny Wilson en Kate Boy.

Alle tot vandaag bevestigde namen op een rijtje: Coely, Vismets, Siluet, Shiny Darkly, Claire, Exclusive, Winny Puhh, Noah Kin, Fauve, Anna And The Barbies, The Strypes, Luca Sapio, Say Yes Dog, Mahagon, Kensington, Emilie Nicolas, Ja Panik, KAMP!, Richie Campbell, Kostrok, Deaths, Bondax, Jenny Wilson, Kate Boy, The Animen en Kadebostany.

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek. Het heeft zich bewezen als katalysator voor nieuwe Europese acts, die in de internationale muziekscène willen doorbreken. Net als de showcase-festivals Noorderslag en Eurosonic verkoopt de muziekconferentie jaarlijks uit. Behalve optredens van ruim 300 acts biedt Eurosonic Noorderslag een conferentieprogramma dat bestaat uit 150 panels, keynote sprekers, interviews, workshops, diners, feestjes en vergaderingen. De 28e editie van Eurosonic Noorderslag vindt van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 januari 2014 in Groningen plaats.

Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 14 =