Ben Affleck gecast als de nieuwe Batman

Na weken aan speculatie is het eindelijk zover: we hebben een nieuwe Batman. Na Christian Bale is het nu de beurt aan Ben Affleck om de Dark Knight neer te zetten in Zack Snyders Batman vs. Superman-film.

Maanden geleden werd de naam van Affleck nog genoemd als potentiële regisseur voor de Justice League-film, maar blijkbaar was Warner Bros. zo onder de indruk van zijn kinnebak dat ze onmiddellijk de cape van Batman hebben aangeboden. De film waarin de nieuwe Batman zal opduiken is de sequel op Man of Steel en lijkt zijn inspiratie te zullen gaan halen bij The Dark Knight Returns, de legendarische strip waarin onze duistere held het opneemt tegen de man van staal.

Affleck heeft al enige ervaring als superheld, al waren die ondernemingen niet al te succesvol. Daredevil behoort tot een van de meest gehate stripverfilmingen van de afgelopen vijftien jaar, terwijl zijn rol als superman-acteur George Reeves in Hollywoodland hier nooit het witte doek haalde.

De sequel op Man of Steel heeft nog geen titel, maar zal wel terug geregisseerd worden door Zack Snyder, met een scenario van David S. Goyer. De film staat gepland voor juli 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − drie =