AFF knuffelt Ford dood

Inspiratie troef bij de mensen van het Genkse Absolutely Free Festival, zo blijkt, want naast de intussen welgekende batterijenactie lanceren de Genkenaren vandaag een nieuw idee. Op 2 en 3 augustus willen ze Ford ‘doodknuffelen’.

AFF plaatst dit jaar een oude Ford Mondeo op haar festivalterrein. Aan de festivalbezoekers wordt gevraagd om naast 3 lege batterijen als inkom, ook een knuffel mee te brengen om op deze wagen te hangen. Op die manier wordt het wagenmerk Ford doodgeknuffeld en zo mogelijk begraven door en onder deze knuffels, iets wat het wagenmerk in realiteit doet door de productie van wagens in Genk definitief stop te zetten in 2014. De festivalorganisatoren willen met deze actie niet enkel de getroffen werknemers van Ford en haar nevenbedrijven een hart onder de riem steken, maar ook werknemers zie zich in hetzelfde schuitje bevinden.

Absolutely Free Festival vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus op de terreinen van C-Mine in Genk met o.a Derrick May (USA), TOY (UK), Concrete Knives (FR), Vondelpark (UK), Reiziger, The Sha-La-Lee’s, Ian Clement en vele anderen. AFF is gratis toegankelijk mits het afleveren van minstens 3 lege batterijen of zaklampen aan de ingang. Geen batterijen bij? Voor 3 euro sponsor je de aanplanting van een nieuwe Natuurpunt-bos. Alle info: www.kissmyaff.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vier =