Kings of Leon dichter bij verleden met nieuwe single

Kings of Leons pad van de afgelopen jaren wekte de indruk dat de southern rock waarmee ze oorspronkelijk mee waren begonnen het eerste slachtoffer van hun plotse, duizelingwekkende succes was geworden. Met de toename van het aantal listens op Last.fm is tegelijk de originaliteit zichtbaar afgenomen. Enige nieuwsgierigheid dus voor die nieuwe plaat waarmee de heren uit Nashville op de proppen zouden komen. Platte meezingers als “Sex on Fire”, of het betere werk van platen als Youth and young manhood en Aka Shaka Heartbreak? Voor een finaal verdict is het nog te vroeg, maar de eerste single van de volgende plaat laat alvast Kings of Leon in iets klassiekere vorm horen. Nu maar hopen dat ze die lijn helemaal doortrekken. Luister naar “Supersoaker” bij meer lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − elf =