Regisseur Sam Mendes keert terug voor Bond 24

Na weken van speculatie en een welles-nietes-spelletje is de kogel eindelijk door de kerk: regisseur Sam Mendes keert na Skyfall terug voor het volgende Bond-avontuur. Een releasedatum is ook bekendgemaakt.

Er heerste lang twijfel omtrent de terugkeer van Sam Mendes als regisseur van de volgende Bondfilm, omdat Mendes druk bezig was met een theaterproductie en omdat het draaien van een film als Skyfall ook veel vraagt van een mens. Maar blijkbaar hebben de producers de regisseur toch kunnen overtuigen. Mendes werd met Skyfall overladen met positieve reacties en verzamelde aan de kassa’s een bedrag van 1.1 miljard dollar.

Daniel Craig keert terug als ieders favoriete geheime agent. De film zelf zal in Groot-Brittannië te zien zijn vanaf 23 oktober 2015, wat wil zeggen dat wij hem ook ergens rond die datum mogen verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − veertien =