Temples, Isbells en Shockone vervolledigen Rock Herk

Rock Herk legt de laatste hand aan de affiche voor de komende editie, die plaats vindt van 12 t/m 13 juli in Herk-de-Stad. Temples, Isbells en Shockone zijn enkele van deze laatste acts.

Op het hoofdpodium worden de Belgische rasmuzikanten van Isbells aan de affiche toegevoegd samen met de psychedelische rocksensatie uit Engeland, Temples. De Club krijgt een laatste aanvulling met The DeVilles, een stevige mix van rock en blues uit de Kempen.

Het derde podium wordt op vrijdag geopend door lokaal electro talent Le Gamin. Op zaterdag pakt Rock Herk uit met een samenwerking met het hippe Londense Viper Recordings. Zij vervolledigen de line-up met een stevige drum ‘n’ bass injectie in de vorm van Shockone, Smooth, L Plus en MC Felon.

Eerder bevestigden o.a. SX, Psycho 44, Big Deal, Drenge, Maxïmo Park, Hadouken!, Amenra, Bury Tomorrow, Tall Ships, Traumahelikopter, BRNS en Mad About Mountains hun komst reeds. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × een =