Pukkelpop dikt affiche verder aan

Soulwax raakt niet tijdig klaar met de productie van het nieuwe album en zegt alle geplande zomerdata, waaronder Pukkelpop, af. Daar staat wel een resem nieuwe namen tegenover, zoals die van Noisettes, Lucy Rose, Gojira en Savages.

Werden recent toegevoegd aan de nu reeds indrukwekkende line-up van Pukkelpop: Gojira, Noisettes, !!!, Don Broco, Low, Lucy Rose, Little Green Cars, Twenty One Pilots, Palm Reader, Breakbot, DJ Green Lantern, Savages, The Child Of Lov, Mikal Cronin, Beware Of Darkness en Lowell.

Intussen maakt de organisatie ook bekend dat wie Pukkelpop 2013 niet wil missen, zich best niet laat verrassen. Donderdagtickets zijn al een tijdje uitverkocht en er zijn nog slechts zo’n 5.000 combitickets beschikbaar.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 17 augustus in Kiewit met o.a. Knife Party, Eminem, Nine Inch Nails, The Prodigy, Neil Young & Crazy Horse, The XX en Eels. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + 4 =