Feest in het Park dropt meer namen

Feest in het Park vult de affiche nog maar eens  aan met een reeks nieuwe namen. Bij die nieuwe namen zit alvast een waslijst aan Belgische acts: Admiral Freebee solo, Compact Disk Dummies, Safi & Spreej, Coely en Steak Number Eight.

Julian Marley, zoon van reggaelegende Bob Marley, Mr. Vegas, The Drowning Men, Cé’cile, Left Boy, Alice Russell en de nieuwe hype Willy Moon zijn de internationale kleppers die aan de line-up worden toegevoegd. Met Caspa, Koven en Metrik krijgt Fi:hP ook nog nieuwe dubstep/drum’n bass namen. Daarmee is de affiche wel nog lang niet compleet. Een volgende reeks namen wordt binnenkort toegevoegd aan de affiche.

Voor de fans van Dirtyphonics is er ook minder goed nieuws, zij zeggen immers hun show op Feest in het Park af.

Feest in het Park vindt van 22 tot en met 25 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde en de organisatie bevestigde al klinkende namen zoals Magnetic Man, Flogging Molly, Alborosia, Sharon Jones & The Dap-Kings en Buraka Som Sistema. Alle info: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + 15 =