UPDATE: Dunk!festival heeft uw hulp nodig

Dunk!festival dit jaar was wederom een topeditie. Om de tiende editie minstens even geslaagd te maken, heeft de sympathieke organisatie van het Zottegemse post-rockfestival uw hulp nodig. Om dunk!festival 2014 helpen waar te maken, kan je hier een bedrag storten.

De organisatie heeft een dikke maand na de editie van dit jaar de balans gemaakt en die ziet er niet goed uit. Het festival heeft een schuldenput van liefst 10.000 euro. Dat bedrag is ook nodig om een editie zoals dit jaar te kunnen organiseren. Wie op het festival aanwezig was, kan de hoofdreden voor het verlies al raden: er waren minder betalende bezoekers. Dat zou te maken hebben met de vroege datum, de verschrikkelijke koude, het gebrek aan beschikbare hotels in de buurt en de afwezigheid van grote kleppers.

Maar gelukkig laat men de moed niet varen. Dunk!festival vindt volgend jaar dus zeker en vast plaats, wederom tijdens het Paasweekend; van 18 tot 20 april 2014. Om er weer een topeditie van te maken rekent de organisatie op de financiële steun van haar sympathisanten. Daarvoor werd een crowd-fundingcampagne opgestart. Iedereen die zijn bijdrage wil leveren, heeft de keuze tussen liefst tien steunpakketten. De hoeveelheid geld die wordt ingezameld, zal bepalend zijn voor de festivalline-up van 2014.

Op 25 mei is er ook een concertavond in de Dunk!HQ, Letterkouter 3 in Zottegem. Dan spelen de Belgische post-rockhelden van Terraformer en Ilydaen in de thuisbasis van het festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 6 =