Veel zangeressen op nieuwe Sweet Coffee

Aan de vooravond van zijn tiende verjaardag, zal Sweet Coffee opnieuw een plaat uitbrengen. Our Moods wordt alweer de vijfde voor Patrick Bruyndonx en Raffaele Brescia, en aangezien geen humeur hetzelfde is, wordt elk nummer ingevuld door een gastvocalist.

Werd in het begin nog geëxperimenteerd met vaste zangeressen, dan voelen de twee heren zich pas echt goed sinds ze besloten voor elk nummer op zoek te gaan naar de perfecte stem. “Experimenteren zonder grenzen, met de luxe te kunnen kiezen uit de juiste stem voor het juiste nummer”, klinkt dat dan in de persmededeling die het nieuwe Our Moods moet aankondigen.

Wat we mogen verwachten? Een “ongekende diversiteit, waarbij over de reeds aanwezig stijlen een flinke scheut urban werd gegoten”, zo blijkt. Vocaal verantwoordelijk daarvoor: Jackie Jones, Sandrine, Vanessa Ngoga en Lize Accoe. De plaat ligt op 27 mei in de winkel, deze zomer belooft de groep vuurwerk op verschillend festivals.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + negentien =