Gratis jongerenfestival EMOTIONS stelt sterke affiche voor

Het gratis jongerenfestival EMOTIONS in Bilzen kijkt reikhalzend uit naar de feesteditie van 2013. Op zaterdag 20 april is het festival aan zijn tiende editie toe en de organisatie heeft vandaag zijn affiche vervolledigd met namen als Mumbai Science, Willow en Marco Z.

Na de bevestiging van Absynthe Minded, Compact Disk Dummies, Moonlight Matters, Bass Bangers, Krizz en Gullfisk kan EMOTIONS zijn line-up aanvullen met niet minder dan 10 nieuwe namen. Zo maken ook Mumbai Science, Willow, Marco Z, Wayback, Jonas Lion, Brett Summers, Solco, Breakfast, Fonzy, Fons & Slylass en de winnaar van Pop a’ Cast er hun opwachting.

Door de bouw van de nieuwe bibliotheek moet het festivalterrein aangepast worden. Zo zal de inkom komen te liggen tussen de bibliotheek en het zwembad met daarachter het nieuwe festivalterrein ‘de koer’. De ‘danstent’ met het DJ-geweld wordt opgetrokken op de ligweide van het zwembad.

Alle info: hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + twee =