Colin Trevorrow aangesteld als regisseur Jurassic Park 4

Het was druk speculeren welke regisseur het vierde luik in de Jurassic Park franchise zou inblikken, maar er is eindelijk uitsluitsel. Colin Trevorrow is de gelukkige en mag zich aan zijn eerste grote Hollywoodfilm wagen.

“Trevorwie?”, horen we jullie zich afvragen. Wel, dat is begrijpelijk, want Trevorrow heeft nog maar één film op zijn naam staan en die heeft zijn weg nog niet gevonden naar de Belgische bioscoopzalen. De film in kwestie is Safety Not Guaranteed, een kleinschalig en inventief werkje over enkele journalisten die een verhaal schrijven over een wat vreemde man die plant om te tijdreizen. De film kon op bijval rekenen van de critici en blijkbaar ook van Steven Spielberg. Trevorrow mag zich klaarmaken om tyrannosaurussen en velociraptors te regisseren in zijn eerste grote Hollywoodfilm. Het scenario van Jurassic Park 4 is gepend door Rick Jaffa en Amanda Silver, die eerder al verantwoordelijk waren voor het scenario van Rise of the Planet of the Apes.

Jurassic Park 4 is niet het enige project dat Trevorrow op stapel heeft staan, want hij werd ook door Disney ingehuurd om een remake te schrijven van Flight of the Navigator, een sciencefictionfilm uit 1986.

Safety Not Guaranteed komt bij ons uit op 8 mei. Jurassic Park 4 staat gepland voor de zomer van 2014. Ten slotte kan je op 1 mei terug genieten van de originele Jurassic Park in de bioscoop. In 3D wel te verstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 6 =