Yeah Yeah Yeahs, Bonobo en veel anderen voor Dour Festival

Dour Festival vult op zijn beurt de affiche aan met rock, beats en – vooral – schoon volk. Yeah Yeah Yeahs, Bonobo en Devendra Banhart zijn slechts enkele van de namen die pas werden toegevoegd aan het programma.

Het vullen van de Dour-affiche gaat de laatste dagen met een rotvaart en vandaag doet de festivalorganisatie er nog een flinke schep bovenop met zowat 12 nieuwe bevestigingen: Yeah Yeah Yeahs, Bonobo, Devendra Banhart, The Aggrolites, The Magician, Erol Alkan presents Disco 3000, Boston Bun, Riton, Psy4 De La Rime, Mykki Blanco, Iggy Azalea en Odezenne zijn bij de jongste confirmaties.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 + 2 =