Rock Herk zoekt jong talent

De organisatie van Rock Herk, het oudste alternatieve muziekfestival van het land, organiseert onder de naam Fresh Blood haar eerste rockconcours. Rock Herk wil op deze manier een lange traditie, het bieden van speelkansen aan jong en minder bekend talent, extra in de verf zetten.

Zoals eerder aangegeven voorziet Rock Herk in 2013 opnieuw heel wat ruimte voor aanstormend talent verspreid over de drie podia tijdens het festival op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2013.

De organisatie van Rock Herk krijgt dagelijks heel wat mails van bands met de vraag of ze kunnen spelen op het festival. Op deze manier krijgt elke band of live act de kans om zelf een plaats te versieren op één van de podia van Rock Herk. Alle genres zijn welkom, maar uiteraard zijn er enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden om te kunnen deelnemen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 23 maart via de website.

Fresh Blood vindt plaats op zaterdag 20 april in jeugdhuis XL te Herk-de-Stad vanaf 19u.

Info: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − vijf =