Les Nuits Botanique versterkt affiche met Beach Fossils, Concrete Knives, Justice e.a.

Les Nuits Botanique versterkt vandaag zijn affiche met een flinke lading nieuwe namen. Beach Fossils, Busy P, Concrete Knives, Justice en PAON zijn slechts een handvol namen uit een lichting van liefst 18 frisse bevestigingen.

Tussen 3 en 12 mei kunnen muzikale ontdekkingsreizigers opnieuw terecht in en rond de Brusselse concerttempel Botanique voor Les Nuits. Met Beach Fossils, Breakbot, Busy P, Concrete Knives, DSL, Driving Dead Girl, FAUVE, Gaël Faye, Justice, La Chiva Gantiva, Milo Greene, Rachid Taha, Recorders, SAmBA De La mUERTE, Serafina Steer, The Feather en The Peas Project bouwt de organisatie vandaag verder aan de stevige fundering die eerder al werd gelegd met o.a. Miss Kittin, Efterklang, Miles Kane, Tom McRae, Cold War Kids en Girls Against Boys.

Alle info: www.botanique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 7 =