Beaverfest geeft eerste namen vrij

Temidden de bossen van Tavigny, Houffalize vindt na de geslaagde eerste editie in 2012 een vervolg plaats van Beaverfest. Op 23 en 24 augustus wordt het festival volgens het succesvolle concept van intimiteit en exclusiviteit opnieuw opgezet.

Met Tio Gringo, Del-Toros, Tigre Blanco en Mississippi Delta Brothers worden de eerste bands op het festivalprogramma aangekondigd. Ook Peter Pan Speedrock, tevens mede-organisator van Beaverfest, is opnieuw van de partij. Beaverfest gaat vrijdagmiddag al open voor de pre-party en ’s avonds zullen er drie bands optreden. Zaterdagmiddag gaat het evenement verder met een vol programma dat tot na middernacht duurt.

Info en tickets: www.beaverfest.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 + 7 =