Dour viert 25ste editie met groten uit het reggae-milieu

Een 25ste editie kan niet gevierd worden zonder de groten uit het reggae-milieu, hét genre bij uitstek op zondag 21 juli, waarvoor Dour Festival opnieuw enkele sterren mag verwelkomen!

Voor velen onder hen is het niet de eerste keer dat ze naar La Pleine de la Machine à Feu komen. Steeds vergezeld door een trouwe schare fans, komt Alborosie deze 25ste editie meevieren. Tryo laat vlot de Franse Zéniths vollopen en komt in Dour het nieuwe album ‘Ladilafé’ voorstellen. U-Roy komt grasduinen in zijn meer dan 50-jarige carrière en ook Anthony B komt nog eens gedag zeggen.

Raggasonic, de sterren van de Franse ragga van de jaren ’90, komen terug met hun nieuwe plaat ‘Raggasonic 3’. Ook nieuwelingen in Dour Jah Mason & Sub Akom sturen niets anders dan positieve vibes uit met hun dancehall reggae, terwijl de indrukwekkende Dub Fx iedereen zal overtuigen met zijn psyché/dub beat box; hij heeft zijn talenten al ruimschoots bewezen in de straten van de grootste wereldsteden.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 7 =