Putrock vervolledigt line-up met Puggy, Marco Z en The Hacker

In Beringen-Mijn verrijzen op zaterdag 4 mei opnieuw flink wat tenten voor Putrock, dat recent zijn affiche vervolledigd heeft met Marco Z, Puggy, The Hacker en nog meer dan een handvol nieuwe namen.

Marco Z zal de Club afsluiten terwijl het Waalse Puggy na alvast 2 uitverkochte AB-shows zijn ding mag doen op het hoofdpodium. Met The Hacker ontvangt het Limburgse festival bovendien een Franse technolegende.

Ook Modek vond nog een gaatje in zijn agenda en passeert na een wereldtour langs Beringen. Verder staat er dit jaar ook weer flink wat talent van eigen bodem in de gedaanten van Mon-o-Phone, Solstice, Gomaya en Identiphobia. Op The Underground – het dance podium – staan Bass09crew en Destroids achter de decks. Marnick Vandebroeck en Nederlander Frank Deuring vervolledigen het comedy podium.

Eerder raakte de komst van o.a. Channel Zero, Sir Yes Sir, Coely, Raketkanon, Loadstar (UK), The Panacea (D) en Bart Cannaerts al bekend.

Info en tickets: www.putrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 4 =