Ieperfest geeft helft affiche prijs

Ieperfest, het hardste festival van de Westhoek en omstreken, heeft recent de helft van zijn affiche voor komende zomer gelost. In totaal werden niet minder dan 32 bands aangekondigd, waaronder Amenra, Black Flag, Death Before Dishonor, Evergreen Terrace, Horse The Band, Madball en No Turning Back.

De affiche van Ieperfest wordt alvast ingevuld door volgende bands: Adolescents (US), Amenra, Black Flag (US), The Black Heart Rebellion, Circle Takes The Square (US), Coffins (JP), Culture (US), Death Before Dishonor (US), Downset (US), Dri (US), Dys (US), E-Town Concrete (US), Evergreen Terrace (US), Full Of Hell (US), Goodtime Boys (UK), Horse The Band (US), Leftöver Crack (US), Leng Tch’e, Length Of Time, Madball (US), Magrudergrind (US), Municipal Waste (US), Napalm Death (UK), No Turning Back (NL), O Inimigo (BR), Orange Goblin (UK), Reproach, Revenge (US), The Setup, Whitechapel (US en Xerxes (US).

Ieperfest vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus. Info en tickets: www.ieperfest.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − 6 =