Springtime Festival bevestigt Foreign Beggars en meer

Springtime Festival is dit jaar aan zijn zesde editie toe en lijkt opnieuw in te zetten op een mix van talent van eigen bodem en internationale toppers. Zopas werd een karrevracht namen gedropt met onder meer Foreign Beggars, Coely, 50 Carrot en DJ Hype & Daddy Earl.

Springtime Festival gaat van start op vrijdag 10 mei. Die dag spelen alvast Stan SB (UK) en 50 Carrot (UK) ten dans. Voor zaterdag 11 mei lost de organisatie niet minder dan 6 namen: The Mixfitz, Coely, ‘t Hof Van Commerce, CRNKN (USA), Foreign Beggars (dj-set) (UK) en DJ Hype & Daddy Earl (UK). Ook Six Blade is van de partij in Halen, al is daarvoor nog geen exacte speeldatum gecommuniceerd.

Info en tickets: www.springtime-festival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + 2 =