Inc’Rock BW vult affiche met rock en urban

Begin mei is er een nieuwe editie van het Inc’Rock BW festival in het Waalse gehucht Incourt. Het festival spreidt zich over drie dagen en trekt namen zoals Puggy, Eiffel, Olivia Ruiz, Caravan Palace en Kery James aan.

Incourt ligt op zo’n kleine 30 km van Leuven en nestelt zich al enkele jaren in het festivalmilieu met Inc’Rock BW, een festival dat voornamelijk rock en urban programmeert. Zo staan er op vrijdag 3 mei onder meer Puggy, Eiffel, Elvis Black Stars en Suarez. Daags nadien zijn het artiesten zoals Olivia Ruiz, Caravan Palace, Saule, Noa Moon en Elisa Jo die voor muzikaal vertier moeten zorgen. Op de slotdag van het festival, zondag 5 mei, staan o.a. Kery James, Médine, Pitcho en Seth Gueko op de planken.

Alle info: www.incrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − twee =