Mike Patton met Tomahawk naar Dour Festival

Mike Patton is een vaste gast op het Plaine de la Machine à Feu: of het nu met Faith No More, Fantômas of Peeping Tom was; steeds weer deed hij Dour daveren! Met het nieuwe album van Tomahawk dat uitkomt, komt Patton samen met Tomahawk de 25ste verjaardag van Dour Festival vieren. De andere leden van deze supergroep: Duane Denison (The Jesus Lizard, Unsemble, …), John Stanier (Battles, Helmet, …) en Trevor “field mouse” Dunn (Mr. Bungle, Fantômas, …). Een exclusief, niet te missen concert op de Last Arena, donderdag 18 juli!

Een dag later zakt ook Mark Lanegan, die recent nog volop in de belangstelling stond toen bekend raakte dat hij opnieuw te horen zal zijn op de nieuwe plaat van Queens of the Stone Age, af naar Dour. Verder zijn met deze lichting namen ook Thee Oh Sees, Young Rival en Mujeres bevestigd. Meer namen volgen de komende dagen.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 − twee =