Alle Super Bowl trailers op een rijtje

De dag dat de Super Bowl wordt gespeeld is voor de gemiddelde Amerikaan als een tweede 4th of July. Het leven ligt dan zo goed als plat, terwijl de Amerikaan maar geïnteresseerd is in twee dingen: een spannende wedstrijd American Football en een gevaarlijke hoeveelheid aan kippenvleugels. Naast een hoogdag voor ieder met een kloppend hart voor sport is Super Bowl Sunday ook d-day voor alle belangrijke adverteerders. Het is reeds zo ver gekomen dat er al dagen op voorhand wordt uitgekeken naar welke spotjes de reclameblokken van de Super Bowl zullen vullen. Ook de filmindustrie springt jaarlijks met overtuiging op die kar door korte trailers te tonen van hun meest geanticipeerde blockbusters. Dit jaar is dat niet anders. Van de meeste films waren er al trailers beschikbaar, enkel Fast and Furious 6 zag zijn eerste beelden exclusief in première gaan. Een overzicht van de trailers die gisteren de Amerikaanse televisiezenders sierden.

Iron Man 3

Fast and Furious 6

Oz The Great and Powerful

The Lone Ranger

Star Trek Into Darkness

World War Z

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − elf =