Festival Dranouter presenteert meer namen

Festival Dranouter heeft vandaag flink wat nieuwe namen aan zijn programma toegevoegd. Shanel & Bucovina Orkestar, De Nieuwe Snaar en Amatorski zijn slechts enkele van de nieuw aangekondigde namen en daarnaast meldt de festivalorganisatie ook dat de vroegboekactie afsluit.

De Nieuwe Snaar speelt deze zomer zijn allerlaatste festivaloptreden tijdens Dranouter Festival met een best of set én in een XL bezetting. Het Duits-Roemeense Shantel & Bucovina Orkestar zorgt op zijn beurt voor een een welgemaakt gypsy-swingfeestje. Uitbundige folk is er dit jaar in de vorm van June Tabor & The Oysterband. June Tabor is zeer selectief in haar keuze van festivals en komt nu voor het eerst met dit project naar België.

Amatorski richt zijn pijlen op het buitenland maar duikt sporadisch nog eens op in Vlaanderen om hun filmische songs vol frêle geluiden en weerhaakjes op ons los te laten. Eva De Roovere en Marc De Maeseneer gaan op hun beurt op zoek naar muzikanten uit alle windstreken om samen met een internationale gast een cross-over te spelen van folk, pop en wereldmuziek. Tot slot zijn ook Ahab, Tsuumi Sound System en Polk nog aan de line-up toegevoegd.

Intussen blijven de vroegboektickets de deur uit gaan. Wie er nog eentje in de wacht wil slepen, rept zich best want op 15 februari wordt de vroegboekactie resoluut afgesloten, waarne de gewone voorverkoop van start gaat en daarbij ook de dagtickets in omloop gebracht worden.

Festival Dranouter vindt plaats op 2, 3 en 4 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 3 =