Smashing Pumpkins naar Dour Festival

In 2006 kwam de groep rond Billy Corgan terug samen, en nu betreden ze tijdens Dour Festival voor het eerst La Plaine de la Machine à Feu: The Smashing Pumpkins. De band uit Chicago komt “Oceanie”, hun nieuwste album, voorstellen. Uiteraard zullen ze ook enkele cult-hits spelen uit onder andere “Siamese Dream”, “Mellon Collie & The Infinite Sadness” and “Adore”. The Smashing Pumpkins sluiten het festival af op zondag 21 juli.

Het belooft extra speciaal te worden, want als kers op de taart zal de show begeleid worden door een visuele creatie van Sean Evans, die u misschien kent van onder meer zijn samenwerking met Roger Waters voor “The Wall”. Mooier dan dat kan de 25e editie van het Dour Festival niet worden afgesloten.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − zeven =