Coely en Maya’s Moving Castle op Popallure Ontpopt

Traditioneel krijgt u rond de jaarwisseling een eerste reeks met namen voor Popallure Ontpopt. Met Coely, Maya’s Moving Castle, Steven H en Raving George kiest het festival terug voor opkomend talent en vooral jonge mensen die iets in hun mars hebben.

Coely schopte het van nobele onbekende tot best gedraaide artieste van de maand oktober op de nationale radio. “Ain’t Chasing Pavement” bezorgde deze zwarte parel een plaats als voorprogramma van o.a. De La Soul en Jessie Ware.

Maya’s Moving Castle (finalist Humo’s Rock Rally en De Beloften in 2010) presenteerde onlangs haar debuutalbum. In de fantastische droomwereld van Maya weerklinken grimmige synths, nerveuze gitaarrifs en dreigende strijkers. Single “Next Life” werd gretig opgepikt door Studio Brussel en Radio 1.

Met Steven H haalt Popallure Ontpopt een oude bekende terug naar Nazareth. De voorbije maanden viel hij vooral op dankzij zijn doortocht in “Belgium’s Got Talent”. Raving George tot slot is een 20-jarig DJ-talent met optredens op I Love Techno, Tomorrow Land, Laundry Day en Pukkelpop achter de kiezen. Ze werkt nu ook volop aan eigen tracks en zal na de bands de party op gang trekken.

Popallure Ontpopt vindt plaats op 5 april. Info: www.popallure.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 5 =