Eerste namen Eurosonic Air bekend

Het Nederlandse showcase festival Eurosonic verkocht onlangs in een mum van tijd uit. Om het festival ook toegankelijk te kunnen maken voor mensen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen, heeft de organisatie nu enkele namen bekend gemaakt die optreden tijdens Eurosonic Air, het gratis toegankelijke openluchtpodium dat op donderdag 10 en vrijdag 11 januari op de Grote Markt in Groningen staat. Chef’Special, Noisia, The Opposites en Handsome Poets zijn de eerste bevestigde acts. Eerstdaags wordt deze line-up aangevuld.

Tevens zijn er dertien nieuwe acts toegevoegd aan de Eurosonic Noorderslag’s line-up:
-M- (FR), Bernhoft (NO), De Rooie Neger (NL), DJ Fitz (IE), Frightened Rabbit (UK), Gabriel Bruce (UK), Gnucci (SE), Mash Up International (SE), Monki (UK), Movits! (SE), Robot Koch (DE), Turboweekend (DK) en Wallace Vanborn (BE).

Met de toevoeging van deze namen is de line-up voor een groot gedeelte compleet. De komende weken worden de laatste namen bekendgemaakt.

Alle info over Eurosonic-Noorderslag: www.eurosonic-noorderslag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − 8 =