Acteert Matthias Schoenaerts binnenkort naast Michelle Williams?

Volgens de Britse krant The Daily Mail is Matthias Schoenaerts in onderhandelingen om de mannelijke hoofdrol op zich te nemen in Suite Française. Michelle Williams en Kristen Scott Thomas zijn al zo goed als zeker van een rol in de film.

Het gaat Matthias Schoenaerts voor de wind. Er gaat bijna geen week voorbij of de Vlaamse karakterkop duikt wel ergens op in een nieuwsbericht aangaande een nieuwe filmrol. Ditmaal gaat het gerucht dat Schoenaerts op het punt staat om zich aan een project te binden waar ook al de Amerikaanse actrice Michelle Williams(My Week With Marilyn, Take This Waltz) aan verbonden is. De film, Suite Française, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Irene Nemirovsky. Het verhaal speelt zich af tijdens Wereldoorlog II, in het door de Duitsers bezette Frankrijk. Schoenaerts zou de rol van een Duitse officier op zich nemen, waarop het personage van Williams verliefd wordt. De regie ligt in handen van Saul Dibbs, die eerder al The Duchess regisseerde. De acteurs geven wel pas hun volledige medewerking als er een duidelijk productieschema is opgesteld.

Schoenaerts heeft heel wat projecten op til staan. Eerst en vooral is er The Loft van Erik Van Looy. Verder zal de Rundskop-ster ook te zien zijn in Blood Ties, een misdaaddrama met Marion Cotillard, Mila Kunis en Clive Owen. Toch vergeet hij ook het vaderland niet, want Schoenaerts zal tevens te zien zijn in Waste Land van Pieter Van Hees. Leuke vooruitzichten dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + dertien =