Michael Fassbender speelt mee in nieuwe van Terrence Malick

Michael Fassbender gaat een rol spelen in de nieuwe film van teruggetrokken regisseur Terrence Malick. Het project heeft nog geen titel, en naar goede gewoonte worden ook de details rond het verhaal strikt geheim gehouden, maar we weten wel dat o.a. Natalie Portman, Cate Blanchett, Christian Bale en Rooney Mara ook meedoen.

Niet dat dat veel wil zeggen: Malick staat er bekend voor acteurs naderhand zo goed als volledig uit zijn films te knippen, ongeacht het belang van hun rol. Adrien Brody was destijds de hoofdrolspeler van The Thin Red Line volgens het script, maar had slechts twee regels tekst in de afgewerkte prent. Ook Christopher Plummer en Sean Penn waren slecht gezind over hun drastisch gereduceerde rollen in respectievelijk ‘The New World’ en ‘The Tree of Life’. Het staat dus nog te bezien hoeveel Fassbender te doen zal krijgen in Malicks nieuwste.

De regisseur zit momenteel in de meest productieve fase uit zijn carrière. Zijn film ‘To the Wonder’ volgde slechts één jaar na ‘The Tree of Life’, ondertussen is hij aan het monteren aan ‘Knight of Cups’ en nu is hij dus alweer bezig aan een nieuwe (met grotendeels dezelfde cast als ‘Knight of Cups’, wat al heeft geleid tot speculatie dat die twee films verwant zouden zijn aan elkaar. ‘To the Wonder’ komt bij ons eind december uit, maar kreeg zeer gemengde kritieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − vier =