Philip Seymour Hoffman regisseert Ezekiel Moss

Philip Seymour Hoffman, die momenteel de hemel ingeprezen wordt voor zijn rol in Paul Thomas Andersons ‘The Master’, kruipt binnenkort in de regiestoel voor de bovennatuurlijke thriller ‘Ezekiel Moss’. Het verhaal gaat over een mysterieuze figuur die met de doden kan spreken, maar ondanks het thema zou het eerder een drama dan een thriller zijn. Het script kwam voor op de “black list” van 2011, een lijst met de beste ongeproduceerde scenario’s, die jaarlijks wordt gepubliceerd. Een plekje op die lijst kan een enorme hulp zijn om deze scripts toch voor de camera te krijgen. Titels als ‘Juno’ en ‘(500) Days of Summer’ zijn bekende voorbeelden van black listers die achteraf succesvolle films werden. Voor Hoffman wordt het zijn tweede filmregie. In 2010 maakte hij al de kleine maar fijne tragikomedie ‘Jack Goes Boating’, die bij ons niet in de zalen kwam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × een =