The Girl Who Played With Fire loopt vertraging op

De sequel op The Girl With The Dragon Tattoo van David Fincher is nog niet voor meteen. De geplande release in 2013 wordt in alle waarschijnlijkheid niet gehaald. Aan het scenario wordt momenteel wel gewerkt.

232.617.430 dollar, dat is het bedrag dat David Finchers Amerikaanse bewerking van Stieg Larssons bestseller The Girl With The Dragon Tattoo wereldwijd opbracht. Een aanzienlijk bedrag, maar het bleek niet genoeg om onmiddellijk met zekerheid over een sequel te spreken. Van die twijfel lijkt nu geen sprake meer, want het blijkt dat Steve Zaillian, de scenarist die ook al de vorige film neerpende, aan het scenario van The Girl Who Played With Fire werkt.

Eerst doelde men bij Sony Pictures nog op een release eind 2013, maar die deadline lijkt men niet te gaan halen. Het mikpunt is nu 2014. Het is nog niet zeker of David Fincher terug aan boord is als regisseur en ook Daniel Craig en Rooney Mara moeten zin hebben om terug te keren. Wij hopen alvast dat alles in de plooi valt en dat de juiste namen hun opwachting maken voor het vervolg. En dat Trent Reznor ook maar terugkeert om nogmaals een vette soundtrack af te leveren. We brullen nog steeds mee met zijn bewerking van The Immigrant Song. Ah-ah-aaaahh-ah!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 3 =