Michael Roskam regisseert The Tiger

Het is een drukke periode voor Michael Roskam: nauwelijks een week nadat bekend werd dat hij mee aan de wieg zal staan van de HBO-reeks ‘Buddha Bridge Bitch’, blijkt dat hij binnenkort ook zijn Amerikaans cinemadebuut zal maken. Hij zal ‘The Tiger’ regisseren, gebaseerd op een roman van John Vaillant. Het scenario wordt gepend door Guillermo Arriaga, die ooit nog ’21 Grams’ en ‘Babel’ schreef. Het project was oorspronkelijk bedoeld voor Darren Aronofsky, tot die besloot om samen met Russell Crowe zijn Noah-film te gaan maken. Het verhaal gaat over een Siberische tijger die systematisch de inwoners van een verlaten Russisch dorp aanvalt. Een beetje Jaws in de sneeuw dus. Het is nog niet bekend wat de timing van de productie is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + vijftien =