Michael Roskam krijgt groen licht voor HBO-reeks

Indrukwekkend nieuws: ‘Rundskop’-regisseur Michael Roskam heeft van de Amerikaanse kwaliteitszender HBO (‘The Sopranos’, ‘The Wire’) groen licht gekregen voor een door hem bedachte serie. ‘Buda Bridge Bitch’ zal zich afspelen in een toekomstig, dystopisch Brussel en de sfeer van een film noir hebben. Roskam besprak het idee tijdens de Oscarperiode begint die jaar met regisseur/producent Michael Mann (‘Heat’, ‘The Insider’) en producent Mark Johnson (één van de producers van ‘Breaking Bad’). Het is evenwel nog niet zeker dat de serie effectief gedraaid zal worden. Momenteel kan Roskam beginnen schrijven en hangt alles af van de reactie op de pilot episode. Net zo goed voelen we spontaan een Jan Verheyen-sneer opkomen, maar we gaan ze inslikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + 18 =