Marvel bevestigt Guardians of the Galaxy-film

Wekenlang werd er op het internet en onder de nerds van deze wereld gespeculeerd wat nu juist het mysterieuze filmproject van Marvel was. We wisten al dat we Iron Man 3, Captain America 2, Thor 2 en The Avengers 2 in de nabije toekomst mochten verwachten, maar er was ook een project waarover Marvel de lippen stijf op elkaar hield, tot nu! De wereldberoemde comic-uitgeverij bevestigde op de internationale beurs Comic Con dat ook Guardians of The Galaxy zijn weg naar het witte doek zal vinden.

Guardians of the what? Net als The Avengers zijn The Guardians of The Galaxy een bonte verzameling aan superhelden. Grootste verschil is dat The Guardians uit alle hoeken van het universum komen. De alliantie bestaat onder andere uit een levensgroot insect genaamd Bug, de groene supermens Drax The Destroyer, het boommonster Groot en Rocket Raccoon, een bever die van grote wapens houdt. De Amerikaanse release staat gepland voor 1 augustus 2014.

Ook omtrent Marvels andere projecten kwam er iets meer duidelijkheid. Zo kregen Thor 2 en Captain America 2 een volwaardige titel. Thor: The Dark World komt volgend jaar in de bioscoop, Captain America: The Winter Soldier bestormt de zalen in 2014. Edgar Wrights Ant-Man zit momenteel in een testfase.

En u dacht dat we het met The Avengers wel gezien hadden? Think again!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + tien =