Matthias Schoenaerts weigert hoofdrol in RoboCop-remake

De nieuwtjesmolen rond de remake van RobocCop blijft maar draaien. Hugh Laurie mag dan misschien opduiken als slechterik, maar onze nationale held Matthias Schoenaerts heeft het aanbod om de hoofdrol te spelen, RoboCop dus, proper afgeslagen. Wellicht een goeie beslissing, want een glossy remake van de nogal brutale eighties classic van Paul Verhoeven klinkt eerlijk gezegd maar lame. Volgens Schoenaerts manager Ken Lambrechts was het gewoon niet de juiste stap voor Schoenaerts. Ondertussen is ook bekend dat de Zweed Joel Kinnaman de iconische rol zal vertolken. Voila, voor de rest van de week geen RoboCop-nieuwtjes meer, beloofd! Tenzij we opeens zouden vernemen dat Jelle Cleymans evil henchman zal spelen natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 5 =