Scream, de tv-serie?

‘Scream 4’ mag dan wel weinig potten hebben gebroken (een nieuwe trilogie, zoals eerst aangekondigd, lijkt zeer onwaarschijnlijk), maar Ghostface krijgt misschien wel een nieuwe kans op het kleine scherm.
Geen idee of de format van ‘Scream’ werkt als een televisieserie en of scenarist Kevin Williamson en regisseur Wes Craven betrokken zijn bij het project, maar MTV heeft alvast een paar pitch meetings opgestart om te zien of er nog leven en meerbepaald geld in de franchise zit. Helemaal vergezocht is het niet, want ook Freddy Krueger kreeg in de jaren 90 een eigen anthology-serie. Ons enthousiamse zit voorlopig nog even in het vriesvak, maar indien daar verandering in komt, laten we het zeker weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + twaalf =