ENOLA VI.BE: Say Hello To My Kids

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Say Hello To My Kids.

Wissel Duyster eens in voor de eerste EP van de Gentse postrockformatie Say Hello To My Kids, het kleine broertje van Explosions In The Sky en 65 Days Of Static. Op hun titelloze debuut-EP evolueren ze van pure postrock naar een mix daarvan met indierock en electronica. Van het duistere en heerlijk exploderende “Say Hello To My Kids” naar het melancholische en geniaal opgebouwde “Little Girl”: even ambient als complexloos. Met een passage op het Play Festival, een selectie voor vi.be on air en een sterke livereputatie op zak, zal dit jong geweld nog tot ver buiten Gent zijn Say Hello’s laten horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − drie =