Giants Of The Air :: 25 oktober 2006, CC Luchtbal

Giants Of The Air, 25 oktober 2006, CC Luchtbal

Een goed jaar na hun debuut Where People Need No Ratio stelden Giants Of The Air hun tweede plaat voor. Op I Am The Co-Pilot is niet veel aan het recept gewijzigd: veertien keer krijgen we groots, dramatische en wijds. Al mag het op dit album soms verrassend poppy. Live bleken de luchtreuzen in staat tot een perfect opgebouwde set met soms rake dramatische moment als het verwerken van”Rain On My Parade” als brugje in “On The Journey Back”. Voorlopig staat er niet veel meer gepland dan een ronde langs de Fnacs te lande, wij hopen dat er snel wat jeugdhonken en andere zullen toehappen.

In The CameraEye van onze vrouw: Frontman Stef De Clerck, theatrale dramaqueen als immer.

http://www.giantsoftheair.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + 6 =