REEKS :: De erfenis van Harry Potter

Natuurlijk zaten ook wij tot over onze oren in het gezwerkbal, het getover en het gevecht met het kwade. En natuurlijk vonden we die boeken niet erg fameus geschreven, maar God, wat waren ze spannend en wat een finales telkens weer. We sms-ten onze vrienden (die op de hoogte waren van onze passie) zelfs dingen als: "Malfidus heeft Perkamentus uit de school gezet, de smeerlap!" Jawel, ook wij zaten gekluisterd aan de Harry Potters.

Ze maken zich overigens nog steeds zorgen over ons, die vrienden: enthousiast doken wij thuis immers de boekenkast in en kwamen boven met onze favoriete jeugdboeken. En we lazen huiverend van nostalgie verder.

Vanaf nu vergasten we u regelmatig op een vergeten parel die ons na al die jaren nog steeds kan bekoren. Laat ook het kind in uzelf naar buiten komen en mijmer gerust mee naar die dagen dat het leven allemaal zo veel eenvoudiger leek.

Lees meer ::

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + negentien =