Derrick May, DJ Slow en meer voor Absolutely Free Festival

Op 5 & 6 augustus is er op de vertrouwde site aan C-mine een gloednieuwe editie van het Absolutely Free Festival. AFF16 mikt op verrassing, op feest én ontroering, op zwoele beats én gitaargeweld. Vandaag vult de organisatie de affiche aanmet een stevige portie DJ-geweld.

Op vrijdag 5 augustus zal de legendarische Amerikaanse technopionier Derrick May het festival headlinen. De sets van de man uit Detroit zijn hard, funky en opzwepend. Enkele uren eerder komt Panorama Bar-resident Ryan Elliott zijn topstatus als ‘DJ’s DJ’ waarmaken. Stubru’s Playground resident Sheridan én kersverse DJ-maniawinnaar Kijumba openen de avond met de betere techno- en housebeats!

Tegelijkertijd zorgt het Brussels toplabel Pelican Fly voor contrast. Oprichters DJ Slow (FR), Mister Tweeks en Richelle komen tijdens een lange b2b-sessie met vers talent Gissi (NL) en 1180 knap electronisch knip-en plakwerk tonen op het XPRMNT-podium.

Het Limburgse feestcollectief Crossing Borders zorgt tot slot voor een AFFterparty in de gebouwen van C-mine. Met Dekmantel-chouchou Interstellar Funk, Limburger MVMNT, Private Family en resident Peregrine gaat het feest door tot vroeg in de ochtend! Tickets voor de AFFterparty worden zowel in voorverkoop als eerder op de avond verkocht aan de bonnenkassa op de festivalweide. Opgelet: beperkte capaciteit!

Eerder maakte AFF Fence, It It Anita, Cocaine Piss en Astronaute bekend. Meer namen, waaronder de headliners van ‘Dag 2’, volgen! Bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest is AFF gratis toegankelijk!

Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − zes =