Lokerse Feesten komen met Christine And The Queens, Richard Ashcroft en meer

De affiche van de Lokerse Feesten krijgt er vandaag in één klap niet minder dan 9 nieuwe namen bij. Onder meer Christine And The Queens, Richard Ashcroft, Bazart en Alice On The Roof maken in augustus hun opwachting in Lokeren.

Christine And The Queens spelen een exclusieve Belgische show op vrijdag 12 augustus. Ze worden die dag vergezeld door dé Belgische sensaties van 2016 Bazart en Alice On The Roof. Op woensdag 10 augustus presenteert The Verve frontman Richard Ashcroft zijn langverwachte nieuwe solo-album (sinds 10 jaar) en vervoegt hij het reeds eerder aangekondigde Balthazar.

En verder verwelkomen de Lokerse Feesten met gepaste trots de Amerikaanse hip-hop ster G-Eazy en Belgische hip-hop topper in wording Woodie Smalls, roots-rock(abilly) lievelingen Kitty, Daisy & Lewis, drum ’n bass heerser Andy C & MC Tonn Piper en pop prinses Emma Bale.

De 42e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2015 met o.a. Van Morrison, Limp Bizkit, Garbage, Balthazar, Trixie Whitley, Parkway Drive en Faithless. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − 4 =